Usluge

Home > Usluge

Naše usluge

Instalacija i implementacija

INT-BH

Usluge instalacije i implementacije pokrivaju oblasti elektrotehnike, mašinstva, IT-a, i specijaliziranih sistema. Naš tim stručan je i za rutinske zadatke, kao što su: povlačenje i spajanje kablova (bakrenih i svjetlovodnih), postavljanje WLAN i mreže, postavljanje komandnih i kontrolnih centara zgrada, instalacija LED zidova i ekrana, kao i za visoko specijalizirane instalacije, kao što su: ugradnja laserskog svjetla, svjetionika, velikih mehaničkih satova, i ostalih specijalnih struktura.

Upravljanje i održavanje

INT-BH

INT BH nudi usluge upravljanja i održavanja svih vrsta elektro, mašinskih, IT i specijaliziranih sistema, uključujući sve aspekte, kao što su osoblje, programi sigurnosti, redovno održavanje, hitne popravke, lanac nabavke materijala i dijelova. Naš tim je spreman da ispuni sve ove zahtjeve.

Testiranje i puštanje u rad

INT-BH

Kako bi klijentima olakšali cjelokupan proces primopredaje, nudimo usluge kontrole kvalitete / testiranja i puštanja u rad. Specijalno oformljeni elektro, mašinski, građevinski, arhitektonski i IT timovi će detaljno pregledati i identificirati sve probleme i smetnje prije no što se primopredaja izvrši.

0 +
Projekti
0 +
Uposlenih
0 +
Zemlje
0 +
Iskustvo

Pretplatite se na našu stranicu

Budite prvi informisani