O nama

Početna > O nama

Kvalitet/Usluge

Naša definicija kvalitete

Mi, u INT BH, definiramo kvalitetu isporuke projekata kao naš osnovni cilj, jamčimo vrhunsku kvalitetu izvođenja svih radova unutar našeg djelokruga, kako bi naši klijenti bili maksimalno zadovoljni.

Ko smo mi?

INT BH d.o.o. je građevinska firma, koju čini dobro obučen i iskusan tim, sposoban za implementaciju projekata u polju građevinske industrije. Napravili smo jedinstvenu mješavinu vještina, što nam omogućava izvedbu visoko specijaliziranih projekata, precizno, kvalitetno i fokusirano.

Kombinacija tradicionalnih građevinskih, elektro i mašinskih disciplina, zajedno sa IT-em, otvara nam mogućnost rada na specijaliziranim projektima, sada kad IT ima sve veću ulogu u upravljanju i održavanju zgrada i struktura.

Fleksibilni smo za kreiranje tima “po mjeri”, u saradnji sa našom agencijom za regrutaciju. Uz strogu procjenu i testiranje, osigurat ćemo da svi članovi tima imaju iskustvo i vještine neophodne kako bi se zadovoljili svi uslovi projekta.

Kroz ovakav, jedinstven, sistem imamo direktan pristup tržištu kadra, stručnjaka iz oblasti elektrotehnike, mašinstva, arhitekture, građevine i IT-a, te možemo u vrlo kratkom periodu osnovati custom-made tim za projekat, a istovremeno garantovati kvalitetnu, i u roku, isporuku projekta.

Spremni smo na izvršavanje svih vrsta projekata, potpunu ili djelomičnu kontrolu održavanja građevina ili posebnih podsistema.

Kako postižemo kvalitet

Ulaganjem u članove našeg tima, koji su pažljivo odabrani na osnovu svojih kvalifikacija, iskustva i motivacije. Kako bi bili sigurni da zadovoljavaju naše stroge kriterije, dodatno ih educiramo, te opremimo sa state-of-the-art alatom kako bi mogli izvršiti svaki zadatak.

Pretplatite se na našu stranicu

Budite prvi informisani